tirsdag den 4. marts 2008

Har du endnu ikke prøvet Johnny Reb? Så klik her.


Nyd Rejsen på Vej mod Drømmekroppen.
- Johnny Reb gør rejsen lettere.


Du kan nyde Johnny Reb protein shot på mange forskellige måder. Her vil vi komme frem med alle de nye, lækre og nemme Johnny Reb opskrifter som vi (og du) kommer på. Alle opskrifterne er uden sukker, mel, fedt og laktose. De er lavet så simpelt som muligt, fordi du sikkert heller ikke har lyst til at bruge 1 time i køkkenet hver dag. Og alligevel smager de himmelsk! Kunne det blive bedre?

Hvilke opskrifter ville du ønske du kunne lave uden sukker, fedt, laktose, gluten - og særlig lang tid?


Når du får et sundere alternativ til dine mellemmåltider, vil du undgå at falde for usunde fristelser, der intet godt gør for din krop! Du vil tilmed give din krop de gode slags proteiner den behøver.

Prøv at blande Johnny Reb protein shot med andre ting du indtager dagligt, og undgå dermed at skulle bruge mælk og sukker.

  • Mix Johnny Reb protein shot med din kaffe.
  • Kom Johnny Reb protein shot på dine havregryn i stedet for mælk og sukker (virkelig godt!).
  • Blend Johnny Reb protein shot med en nedkølet te (f.eks. æble/kanel, karamel, vanille, piña colada eller baileys te) og et par isterninger.
  • Kom Johnny Reb protein shot i din varme kakaomælk, og få flere proteiner i stedet for kulhydrater.
  • Blend Johnny Reb protein shot med isterninger og soya mælk for en lækker, cremet drink der vil tilfredsstille din lækkersult!


Vi har valgt soyamælk fordi den er laktose-fri, low-carb, high-protein, har umættede fedtsyrer, lav kolesterol og en cremet smag uden flere kalorier end skummetmælk! Du kan også fortynde den med vand for at minimere smag og kalorieindhold!

Vi har alle forskellig smag, så prøv opskrifterne med forskellige blandingsforhold - og ingredienser der behager dine smagsløg! Husk at alle opskrifter er fleksible og det er netop også derfor at disse opskrifter kunne lade sig gøre at lave!


Vi glæder os til at høre om din oplevelse. Måske du kan hjælpe med at gøre opskrifterne endnu bedre?

Ingen kommentarer: